Meillä on uusi leikki.
Kun meillä sanoo Tttttssssss! ja osoittelee vielä vaikka vähän päälle, nuorisokoirat menevät sekaisin. Eekalla tulee pakottava tarve kiivetä kissapuuhun ja Sini yleensä nappaa ensin lelun suuhun, sitten riepottaa sitä ja lopulta haukkuu. Sinillä on muuten harvinaisen ruma ääni :D Se on sellainen täysin epäuskottava kimeä viuh!

Voitte kuvitella tilanteen kun katsellaan rauhassa telkkua sohvalla ja joku keksii sanoa ttttssss!. Kuin salamana Eeka syöksyy kissapuuhun, tietenkin mahdollisimman ylös ja mörisee sieltä tarvittaessa. Sini pamauttaa suuhunsa lähimmän lelun, tai kissakin kelpaa, ja alkaa pitää ihme muumiääntä. Muuh muuh, ja jos se ei riitä niin pitää ottaa viuh!-haukku mukaan.

Masa on jo niin tosikko ettei se lähde tuohon leikkiin mukaan, mutta onpa silläkin omat juttunsa. Masan mielestä paras leikki on peiton alla möhkääminen samalla kun joku möhkää/rapsuttaa mukana. Meillä on sänky aika karvainen, kun kolme koiraa möheltää siellä useamman hetken :P

Dannyn leikki lienee ihan perinteinen koirien kiusaus, sanotaan miuuuuuuuuu korvat luimussa ja läpsitään naamalle. Sini on paras kaveri läpsyleikkiin, sillä se tunkee aina uudestaan ja uudestaan kuononsa Dannyyn kiinni vaikka turpaan tulisi. Danny on vaan vähän kevyttä vastusta jos Sini innostuu tekemään ninjaliikkeensä eli persusheilautuksen :P

Ninjan leikki on hippa. Niin ja nahkatakit se tappaa aina. Hipassa se vaanii piiloissa ja syöksyy nopeasti jalkoihin ja yhtä nopeasti takaisin piiloon. Jostain syystä aina mamman siivoaminen saa Ninjan villiintymään leikkiin, koita siinä siivota kun kissa hurjastelee edessä ja kintuissa ja ties missä..

Mitähän me ollaan tehty noille elukoille kun ne on kaikki vähän tommosia..?