Voi miten Danny onkaan kaunis! Nyt kun sillä on aikaa syödä ja keskittyä muuhunkin kuin mouruun, on neidille kasvanut vähän mahaa ja todella kaunis turkki!
1572802.jpg

Hiirivauvoista suurin osa lähti pakkaseen, mutta jätin nyt kaksi kasvamaan.. Ihan parissa päivässä alkoi turkki hahmottua ja nyt ne liikkuvatkin! Jännää :o)
1572801.jpg

Muutaman päivän päästä ne on jo tämmösiä:
1572823.jpg
1572824.jpg
Vähän noita pitää pidellä, kun nyt ne ikävaiheensa nimen mukaan ovat aikas hoppereita..

Eeka oli töissä perjantaina, oli kerrankin jätkä poikki himassa illalla :P Taukohuoneessa se melkein koko päivän joutui viettämään, mutta onneksi seurana oli italianvinttikoira Vilppu. Tirrit olivat varsin rasittavia kun portti ei oikein pidellyt kahta pikkukoiraa ;o) Varsinkin Eeka suorastaan jyräsi tiensä vapauteen liian monta kertaa..

Tänään koirien kanssa lenkillä sattui oikein mukava juttu, kun iiiiso lauma muksuja sai tulla rapsuttelemaan :o) Masaa ensin vähän jännitti, mutta tottakai se rapsutuksenkaipuu voitti. Sinni oli hienosti, kärsivällisesti se vaan tönötti paikallaan kun muksut jaksoivat ihmetellä. Eekaa ujostutti aika paljon, olihan noita iso lauma ja ne käyttäytyivät ihmeellisesti ;P Onneksi sekin kummastus meni aika hyvin ohi ja mamman sylistä oli turvallista nauttia kaikesta. Koirat saivat kokemuksia lapsista ja lapset puolestaan paljon suukkoja :o)