Ajattelin kokeilla ihan huvikseni kosketusalustan opetusta Eekalle iltaruoan kanssa. Kyllä siinä sai aika monta kertaa miettiä miten auttaa ja miten saa huomion kosketuslätkään, mutta lopulta melkein jo saatiin onnistuneita suorituksia. Tiedä sitten tajusiko penneli mistä palkka tuli ;o) Katsekontaktia tuo tarjoaa niin paljon, että aika paljon tarvitsi apua siihen että suuntaa tarjoamista johonkin muuhun. Ja oikeasti, en ole katsekontaktia pahemmin edes opettanut, se on tullut opeteltua vähän vahingossa kun sillä on aina saanut kaikkea hauskaa.. Klikkerillähän tuon opettaisi suht nopeasti, mutta kun eka pitäisi ehdollistaa se naksutin Eekalle :P Siinähän voisi olla seuraava projekti kotiaktivoinniksi..

Eilen oltiin Masan kanssa tokoilemassa ja vire oli taas enemmän tai vähemmän hukassa. Siinä vaiheessa kun itseltä meinasi palaa käämi, laitoin koiran autoon ja relasin hetken. Kun otin Masan autosta takaisin kentälle, oli yhteistyöhalukkuus aivan jotain muuta! Tehtiin kivaa hömpötystreeniä, eli lyhyitä seuraamisia, kaukkareita ja luoksetulon läpijuoksuja. Lopuksi leikittiin vielä hetki ihan vaan huvikseen. Masa sai myös tulla hetkeksi häiriökoiraksi penturyhmääni ja tehtiin ohitusharjoituksia sun muuta hauskaa ja tarpeellista. Loppuillasta satoi aivan kaatamalla, kotiin päästyäni olin todella onnellinen lämpimästä suihkusta ja teekupillisesta.

Huomenna on esineruutua Luukissa ja ajateltiin tehdä myös vähän jälkeä. Hävettää miten vähän ollaan jäljellä käyty viime aikoina.. Täytynee ottaa Eeka mukaan, kun muuten se joutuisi olemaan yksin aikas kauan..