Hohhoijakkaa, päästäänköhän me ikinä kisaamaan Masan kanssa sinne voittajaan :P Nyt ollaan löydetty tekemisen into, muttako sitä on vähän liikaa joka purkautuu haukahduksina. Tekniikkakin lipsuilee, mutta se on aika helposti treeenattavissa ihan vaan toistoilla. Esimerkiksi seuraamispaikka on välillä aivan hakusessa.. Täytyy miettiä jotain millä katkaisisi tuon haukahtelun, ilman että vire putoaa.

Koirapoikien leikkaushaavat ovat molemmilla tosi siistit. Eekan meno on täysin normaalia ja Masaltakin pieni nuoleminen loppui ja sen myötä ihokin rauhoittui haavan kohdalta. Eekalta ei edes huomaa että siltä olisi karvoja ajeltu ja Masallakin vain tipankohta etutassussa näkyy.

Eekan korvakarvat alkavat olla aika hamppua, kuollutta karvaa hirveästi ja tottakai se menee takkuun ja rastoittuu :/ Nyppiessä karva katkeaa ja harjaamalla se ei oikein lähde. Ollaankin nyt tyydytty avaamaan takut ja etsinnässä on hyvä uusi shampoo ja mahdollisesti myös joku hoitoaine. Biotiinikuurikin voisi tehdä Eekalle hyvää.

Danny ja Nipnip tykkäävät hirmuisesti ottaa aurinkoa parvekkeella. Dannystä on tullut aivan mahtava 'kotikissa', kun sen ei tarvitse keskittyä mouruamiseen :o) Turkki on parantunut ja vähän lihaakin on tullut luiden ympärille kun nykyään ehtii syömäänkin ;o)

Ninjalla oli eilen jännää, kun kissankesyttäjä-Saara kävi täällä. Kinkun takiahan Nin tekee mitä vain ;o) Saara syötteli kovasti kinkunpaloja ja sai jopa silitellä Nirppua! Tosin pari kertaa Ninja murisi, mutta kinkunhimo voitti ja se tyytyi vain sanomaan. Saara selvisi naarmuitta ja toivottavasti jatkossakin vieraat saisivat pikkuhiljaa ottaa kontaktia Ninjaan :o)

Uusi portti ovessa on aivan loistava, välillä kaikki koirat löhöävät ovella ja kissat nuuskivat ulkoilmaa. Eikä tartte pelätä että ne lähtisivät mihinkään. Kämppä alkaa taas kesää kohden kuumeta ja nyt meillä on onneksi loistava apu tuuletukseen!