Sinillä alkoi maanantaina juoksu ja Hurmuri-Masa joutui lähtemään hehkeästä naisseurasta :P Masa meni siis mutsille hoitoon juoksun ajaksi, notta ei vahinkoa pääse sattumaan.. Eeka ei tajua asiasta ainakaan vielä mitään, mutta katsotaan nyt että milloin sen hoitopaikka kutsuu.. Eipä tee mieli aussie-cavaliersekoituspentujakaan..

On tullut sen verta kylmä että Eeka on saanut käyttää hienoja vaatteitaan melkein joka lenkillä, kyllä sen on mukava temmeltää lämpimässä fleecepuvussa tai pitää tuota manttelia. Mantteli on kuitenkin ihan vähän liian iso sille vielä, mutta eipä tuo niin haitaa. Onpahan pikkuisen kasvunvaraa, tuo fleecepuku kun taitaa olla ensi talvena liian nafti.. Täällä on satanut kolme lumihiutaletta, eikä Eekaa näytä lumi vielä kiinnostavan.

Danny on palautunut omaksi itsekseen (kiima siis loppu), wu-huu!

Isäntäväki sikaili eilen linnunlaulucd:llä, Sini sekosi kukkuu-käestä ja Eeka jostain hanhesta (kanadanhanhi jos en väärin muista) ;o)  Nirppu tuli kuuntelemaan mustarastaan kaunista laulua, Danny taisi hengailla vaan sängyn alla. Voi vitsit noi on koomisia :P