Oltiinpa tuossa viime kirjoituksen jälkeen lähikentällä treenaamassa Masan ja mutsi Mikin kanssa. Tunti meni, ehkä vähän ylikin ja treenattiin  tokoa ja väliin motivoinninylläpitämistemppuja. Masa on tosi innoissaan kaikesta uudesta :> Kokeiltiin (taas) treenaamatta tunnaria. Meni ihan persiilleen, Masa pitää edelleen tunnariliikettä vain noutona. Pitää siis treenata tuo nenänkäyttö pikkukapulan kanssa kokonaan alusta asti uudelleen ennen kuin lähdetään tekemään liikettä pidemmälle.

Tänään oltiin vapaatreeneissä tokoilemassa, tehtiin taas samaa mitä viime kerrallakin. Tokoliike, väliin pelleilyä ja sitten taas tokoliike. Voittajan liikkeistä tehtiin ruutua ja maahanmenosta seisomista, ne ihan ok vaikkakin ruutu oli liian maukkaan hajuinen.. Merkille lähtöä kokeiltiin kanssa muutaman kerran, ok.

Yllätyksemme pääsimme kouluttamaan seuraavaa ryhmää omien treenien jälkeen, oli ihan mukavaa. Enhän mie alkeita kummempia osaa tottelevaisuudessa kouluttaa, mutta ihan mukavaa taisi olla niin kouluttajilla kuin koulutettavillakin :>

Huomenna koirapojat tulevat taas kylään ^^