Torstaina oltiin tosiaan Masan kanssa tokoilemassa parkkihallissa, alku oli lupaavaa mutta loppua kohden meni kyllä aika pelleilyksi ;o) Mutta meillä molemmilla taisi olla tosi mukavaa :P Tehtiin ihan perussettiä voittajan liikkeistä, eipä sen kummempaa.

Tänään päästään vihdoin agilitytreeneihin, on jo monta viikkoa mennyt taukoillessa :/ Ajattelin ottaa Masalle erikoisherkkupalkaksi kissanruokaa, katsotaan mitä kontakteille nyt tapahtuu ;o)

Pitää nyt loppuun vielä valittaa vähän muista koiranomistajista.. Oltiin tuossa eilen Sinin kanssa asemalla kaupan edessä, odoteltiin kavereiden kanssa vielä yhtä tulijaa. Silli oli tosi nätisti ja antoi muiden koirien ohitella todella nätisti. Me tosin seisoskeltiin siinä paikallaan, mutta vahvistin ohituskäskyä ja palkkailin hyvistä. Sitten tulee tämä 'tuttu' nainen koiriensa kanssa >:I No ei siinä mitään, sanoin kuuluvasti kaksi kertaa 'ohi!' Sillille ja kolmannella sanoin sen jo todella kuuluvasti. Siis tuolla käskytyksellä kerron vastaantulijalle, etten päästä koiraani reuhaamaan, koira on yleensä saanut käskynsä kuiskutellen jo aikoja sitten.. Täti paineli koirien perässä meidän luo ja lähdin jo peruuttelemaan ja lopulta tiuskaisin että 'älä päästä tänne', josta sain takaisin kysymyksen että onko Sini vihainen :P Kiesus. No onhan se joo vihainen kun en päästä sitä juoksuisena (tai muutenkaan) remmissä reuhaamaan.. Kerpele mitä juntteja välillä tulee vastaan! :P Olisinhan voinut päästää Sinin juu reuhaamaan, mutta entäs seuraavalla kerralla kun miulla on mahdollisesti kaikki kolme koiraa mukana? Ja miksi olisin nyt päästänyt, kun muulloin en koskaan tee niin.. Plaah.

Pistetään vielä kuva joululahjasta, josta on haaveiltu jo monta vuotta :o)
Kaksi kilpparia:
1097900.jpg
Emäntä sai siis tuossa vähän aikaa sitten uuden kuvan, alkaa eläintarha siirtymään kuviksi, jotka ovat aina mukana :> Nyt pitäisi ottaa uudempi kuva, kun tuo tummuus alkaa hävitä ihon uusimisen myötä. Kuva ei ihan ole nooooin iso (eikä tumma), huono kuva taas.. Muttajoo, nyt on hämppy niskassa ja kilpparit kuvana kädessä. Seuraava on jo kovasti suunnitteilla, mutta taitaa taas mennä useampi vuosi siihen että ajatus ja rahat on lopullisesti kasassa.. :P

Tatsan teki Therese Österholm Liskogalleriasta, muulle en menisikään hakattavaksi. Ammattilaisjälkeä ja etenkin paikka on upea kaikkine maalauksineen!