Ninja on kyllä hyvin kiehtova kissayksilö, ei voi muuta sanoa.

Ninjan tarina lyhyesti:
Kesällä käytiin viemässä Hesylle koiranruokaa 20kg (voittoruokia) ja samalla eksyttiin kissapuolelle 'kurkkaamaan'. Mutsi vannoi ettei ota mitään mukaansa. Jossain vaiheessa mutsi bongasi kissan, ja lopulta miettimisen jälkeen varasin alustavasti Ninjan. Parin päivän päästä lupasin palata harkitsemaan tilannetta uudelleen avokin kanssa. Puhuin Ninjasta ja sen taustoista sekä kerroin miten se nappasi eläintenhoitajaa käteen kun hän yritti mennä härkkimään kissaa, avokki oli täysin ei-linjalla. Lähdimme kuitenkin katsomaan Ninnua uudestaan ja kuuntelemaan lisää tietoja tästä lasin takaa ystävällisestä kaverista. Kovasti pohdittiin ja kävin kissojen kopissakin tutkiskelemassa Ninjaa, juma sitä 'ahdistusta' mikä siellä vallitsi! Liian monta kissaa samassa kopissa ja suurin osa ei-lapsiperheeseen/ainoaksi kissaksi -linjaa. Ninja oli rauhallinen, mutta vähän etäinen. Lähdimme Hesyltä ilman kissaa ja menimme puistoon jäätelölle miettimään mitä tehdään. Parin tunnin päästä menimme sisään kopan kanssa ja niin saimme Ninjan. Nimi tuli siitä eläintenhoitajasivaripojan mätkäsystä :P

Hesyltä kerrottiin että Nin oli noin kaksi vuotta sitten lähtenyt uuteen kotiin ja nyt palannut 'allergian' vuoksi. Tykkää miehistä enemmän kuin naisista ja osaa olla koirien kanssa. Iästä ei osattu sanoa mitään.

Ninja ottaa aina lunkisti, tai ainakin näyttää siltä. Jos se stressaa, se perääntyy arvokkaasti kissapuuhun tarkastelemaan tilannetta. Valitettavasti vieraisiin se suhtautuu edelleen aika hankalasti, saattaapi helposti tulla kynnestä.

Meille Ninja on paras kotikissa, syliinpunkeva mussukka. Nykyään se tervehtii aina ovella miukuen ja puskien!

Mutta asiaan, tulipas jaariteltua.Keksittiin siis uusi mysteeri tästä kissasta, jonka menneisyydestä on niin vähän tietoa..

Nyt viime aikoina on löytynyt (laserkynän lisäksi) leikki, mikä saa Ninjan hulluksi. Tämä kissa on leikkinyt käsillä. Se ei ota kiinni edes kynsillä, vaan vaanii ja hyökkää hurjasti karhupainiin 'uhrin' käden kanssa :P Tosi huvittavaa katseltavaa, kunhan tietää ettei ole pelkoa kynsistä :D Dannynkin kanssa se on vihdoin oppinut leikkimään, kamala ryminä aina iltahepuleiden aikaan kun kaksi kattia rynnistää pitkin poikin!

Ninja on meille kyllä Hesyn helmi :>

405914.jpg