Kun Masa ja Eeka eivät ole paikalla, hyppivät Danny, Ninja ja Sini pöydillä! Kissat on ihan selvästi seonneet, ne leikkivät keskenään ja jopa nukkuvat vierekkäin.. Danny on niiiin huomionkipeä, että se pussailee jopa Siniä!

Silli juoksee edelleen, nyt alkaa olla vähän jo liikaa virtaa pelkän remmilenkkeilyn takia. Okei, olen sen pari kertaa laskenut irti, mutta koskaan ei voi olla liian varovainen.. Onneksi yhden koiran taloudessa on hyviäkin puolia, on vaan se yksi siinä höseltämässä kun koittaa opettaa jotain :o) Sillillä on ollut kidutushetkiä, eli kissanruokaa lattialla ja vieläpä kissat syömässä! Dannyä se yrittää tökkiä pois, mutta Ninjaan se ei koske. Edelleenkään ei tarvitse kuin selkä kääntää niin Silli kyllä varastaa, mutta kyllä tää tästä..

Silliä on aktivoitu sisällä siivousleikillä, sillä samalla minkä Masakin osaa. Olisi ehkä nopeampaa itse nostaa lelut koriin, mutta koirien mielestä tuo on kiva leikki :o)

Konnat ja pikkukäärmeet koomaavat 'horroksessa', mutta William-boa on aivan pihalla mitä vuodenaikojentajuun tulee. William luulee jo olevan kevät, kamala huru päällä 247 ja ruokaa uppoaa. Eikä sillä ole edes lämpöä päällä, eikä valoja! On noi.

Meillä oli Lurin kanssa suunnitelmissa ottaa oma domaini ensi vuodelle, jos vaan saadaan kivat kotisivut aikaiseksi tuossa joululoman aikana :> Todennäköisesti ei saada ja aika menee muuhun :P