Lauantaina oltiin aamulla Kattilajärvellä hakuilemassa ja illalla Kirkkiksellä agilityssä.

Hakuilutreenit otettiin hallintatreeninä, jotka sitten sen suhteen menivätkin ihan persiilleen :P
Keskilinjalle tultaessa koira haahuili hajujen perässä eikä todellakaan kuunnellut.Työskentelyinto heräsi vasta kun otin sen tiukasti vierelle ja kerroin mitä ollaan tekemässä. Eka etukulma oli helppo, Masa teki mukavan suoran piston ja eteni hyvin. Ilmaisut olivat ihan ok. Tokalla sama juttu. Kolmas ukko oli aika vaikea siinä mielessä että pistolle piti lähteä lähes pystysuoraa kalliota vasten (eipä ollut parempaakaan paikkaa lähettää). Masa lähti tosi hyvin, teki pienen kiepauksen jonka aikana olin itse kiivennyt kallion päälle. Kutsuin haukun takaisin ja lähetin sen uudelleen, oikein loistava pisto etenemisineen ja kaikkineen! Tällä mm:llä oli palkkana kissanruokaa. Neljäs mm oli aika hölmö veto. Lähetin koiran etsimään mutsia, mutta koiran mielestä sitä ei olisi tarvinnut etsiä :D Lähti hyvin, pääsi kallionkielekkeen päälle ja pysähtyi. Kääntyi katsomaan minua hölmistyneenä, ja kun en tehnyt mitään, lähti jatkamaan matkaa ja löysi ukon.

Keskilinjatyöskentely oli aivan karseata ja hallitsematonta. Itse hommat sujuivat ihan kivasti. Ilmaisut olivat aika työläät, vaikkei edes vaadittu paljoa tällä kertaa. Liekö sitten selkä jumissa tai jotain :/ Treenasimme ensimmäistä kertaa alueella jota ei ollut tallattu, joten ehkä sekin vaikutti asioihin.

Illalla oli sitten Kirkkonummella agilitytreenit. Puoli tuntia sinne, toinen puoli tuntia takaisin. Radalla olimme vajaan viisi minuuttia, joka käsitti kaksi kertaa radan hyppy-putki-hyppy-hyppy-kepit ja A-este. Toisaalta ehkä ihan hyvä ettei ehditty suuren ryhmäkoon takia enempää ottamaan, kun Masa vaikutti vähän kankealta. Teimme sitten suurimman osan ajasta malttamistreeniä (rauhassa, eikä mitään tapahdu) ja koiratanssitemppuja. Masa on nyt hiffannut sen jalkojen välissä 'seuraamisen' :D

Treenien välillä kävin kotona ja saimme vieraita, entinen naapuri Saara tuli Emmi-tyttönsä kanssa katselemaan käärmeitä ja kissoja. Danny oli kovin kiinnostunut lapsesta, pussaili ja nuoli hiuksia :D Ninjaa epäilytti ja se seurasikin tunnelmia vähän matkan päästä. Yritin sitten kaivaa Peto-viljistä turpeen seasta sen terrasta ja mitäs kävi..! Se puri kättäni! Ensimmäinen käärmeenpurema :P Raukka luuli saavansa ruokaa ja tuikkasi terrassa huiluvaan käteen randomina. Onneksi pikkuinen viljis ei ole myrkyllinen eikä sen purema tunnu edes missään. Pureman jälkeen otin Pedon pois terrastaan ja tajuttuaan ettei ole ruoka-aika, se käyttäytyi erittäin mallikkaasti. Pikkuisella Kikellä taasen ei ollut ongelmaa, vaikka nälkä vaivasi sitäkin. William-boa käyttäytyi (kuten aina) erittäin mallikkaasti. Ruokimme vielä pikkukäärmeet, jotta Saara ja Emmi näkisivät saalistushetken. Pikkuinen ei tehnyt elettäkään hyökätäkseen, mutta Peto piti huolen show-puolesta :P Se hyökkäsi raivokkaasti hamsterinraadon kimppuun ja kuristi sitä piiiitkään.

Keskiviikkona on piirin agilitykisat ja samana päivänä pitäis vielä jaksaa pestä Dan. Tulee olemaan aikamoinen urakka :/