Jihaa, elokuun lopulla päästään Masan kanssa pitkästä aikaa treenaamaan agilityä! Voisi miettiä että jos menee reeneissä hyvin, niin ehkä Purinalta löytyisi jotkut kivat kisatkin ;o)

Masa meni mutsille hoitoon, kun siellä ollaan lomalla ja pojat saavat olla paljon pihalla. Lisäksi Masa saa riehua yllin kyllin Haran kanssa, viimeksikin kuulemma aikamoiset haukkumisleikit..

Silli pääsee kuun lopussa luonnetestiin, jopa sitä on kauan odotettu! Saa nähdä kuinka käy, ei tässä oikein osaa yhtään arvailla mitä sieltä tulee..

Ilmoitin Sillin hetken mielenhäiriössä Masteryn näyttelyyn syyskuussa. Jos sieltä edes se H lipsahtaisi.. Nyt vaan pitää treenata kehäkäytös priimaksi, ettei se siittä ainakaan jää kiinni..

Hiirifarmi teki 10 poikasta, jotka siirtyivätkin jo pakkaseen. Täytyy miettiä jos ottaisi vielä yhden naaraan lisää, kun näitä pönttöjä on nyt useampi. Hiirenhaju täällä on vaan kuvottava.

Williamin uusi terra etenee hitaasti, mutta kuitenniin. Ehkä se joskus valmistuu..

Meinasin tuoda tänään töistä meille siilin hoitoon (otamme klinikalle myös villielukoita, eikä meillä ole ketään yöllä töissä..), mutta se olikin sitten jo liian huonossa kunnossa vielä yrittämään :/ Blaah, kaikkia ei voi pelastaa mutta ainahan sitä voi yrittää parhaansa.

Veren kanssa pelaaminen töissä alkaa jo sujua, verinäytteenotto ja siitä hematokriitin sekä solunmääritykset jees :P Pissanäytteilläkin olen lotraillut paljon, pissaakin on niin monenlaista! ;o) Niin ja tietenkin formaliiniin säilötyt kasvaimet/silmät jne kiinnostavat, ihan siinä missä tuoreenakin :oP
Kiehtovaa duunia tämä pieneläinhoitajan homma.