Yhteen lauseeseen tiivistettynä, himassa koirat ovat hirveitä, mutta treeneissä on mennyt aivan loistavasti :P

Maanantaina saatiin hienoa riekkumisoppia ja tottistreenit menivät oikein mukavasti niin Masan kuin Sininkin osalta. Keskiviikon Masan agilityt olivat loistavat. Jäi hemmetin hyvä fiilis vauhdista ja legendaarisista kontakteista!

Torstaina koirilla oli tylsää kun oltiin Ertin ev-tokossa ja raukat joutuivat istumaan autossa koko illan. Onneksi Eeka oli isännän kanssa himassa, ei sentään joutunut palelemaan autossa..

Ja perjantai.. Lenkillä törmättiin Terhiin ja laumaan, nähtiin Sinin kaima. Oli se aika suloinen :o) Toisin kuin oma Sini, joka ilostutti mammaa listimällä vesimyyrän ja tuli sitten vielä esittelemään suurta saalistaan :P Kai koirien pito voisi tulla halvaksi jos ne aina barffaisivat lähiojan vesimyyrillä ;o) Sini taisi tajuta että annoin eilen matokuurin kaikille (paitsi Masalle, joka on madotettu vast'ikään) ja päätti antaa jotain syytäkin pistää noille matokuuri.. :P

Ja lyhyesti siitä hirveästä hunnilaumasta mikä täällä himassa riehuu.. Eeka taantui sisäsiisteydessä nollaan, harmi.. Viime yö meni unettomasti, kun hunnilauma piti hereillä ja lisäksi Danny taisi aloittaa taas juoksun. Ainakin mölinästä päätellen..

Terraeläimille virittelin lamput talvea varten, nyt pitäisi enää testata ajastimet..