Damon Variegatus -muksu, laitoin terraan tuon valkoisen paperin että kuvasta erottaisi edes jotain. Tuo meinaan sulautuu varsin hyvin turpeen väriin :P
Nuo pitkät tuntohärpäkkeet heiluvat koko ajan ja sillä tuo peto saalistaakin. Keskellä näkyvät ne skorpparisakset, joilla ruoka liiskataan ja pidetään paikallaan syödessä. Kerrassaan mielenkiintoinen, kovin ripeäliikkeinen vaan :o)

1061994.jpg

1061995.jpg

Sitten söpöilykuviin, taisivat taas jäädä yritykseksi..
Banaanikissa Danny:
1061996.jpg

1061997.jpg

Eekkupeekku, ekassa kuvassa nähdään sen hieno mohikaani :o)
1061998.jpg

Toka kuva hieman epäselvä, mutta on sillä ainakin karvaa kasvanut! Tassutkin on jo vähän hapsuiset ja Eekalla on menninkäisen takapuoli kun nuo karvantyngät ovat aina pystyssä ;o)
1062000.jpg

Ei muuta tällä erää. Kovin on hiljaista kun koiramäärä vähenee. Varsinkin poliisi-Masaa tarvittaisiin valvomaan kissojen päätöntä riehumista ;o)

Silppu on aika mukava nyt juoksuisena, se on itse rauhallisuus (jos normaaliin vertaa). Nyt meillä on kerrankin sellaista treeniä, että mammakin pysyy salama-Sinin reaktionopeudessa mukana ;o) Irti en viitsi nyt tuota pitää, kun ei sitä tiedä lähteekö tuo vai ei :P Tuskin lähtisi, mutta enpä viitsi kokeilla..