Masa oli alkuviikosta mukana töissä, jolloin se sai myös rokotteet ihan mamman ite pistäminä :P Tosi hienosti jätkä pysyi portin takana ja iltaa kohdin se rohkaistuikin kun eläinlääkäriaseman haju alkuun pisti sen vähän varuilleen.

Työsuhde-etuna sain lainaksi hammaskivenrapsuttimen, jolla käytiinkin eilen kiduttelemassa mutsin kissoja. Moppis-Poppis oli aika mätäsuu ja siltä oli osa hampaista jo pudonnutkin. Se on vaan niin vanha ja vaivainen, etten tiedä uskaltaako tuota enää rauhoittaa hammasoperaatiota varten.. Mörrillä oli kunnon laatat myös hampaissa, mutta ne lähtivät aika nätisti ja ikenet olivat suht siistin oloiset. Leonardolta ja Tessultakin sain vähän tutkailla suuta.

Sinnilennin kanssa käytiin alkuviikosta kentällä vähän tarkistamassa taitoja, no niitä ei ole ;o) Paikallamakuu sillä on jotenkin loksahtanut, se teki aivan loistavaa pätkää ja häiriötäkin oli jonnin verran! Kaikki muu onkin sitten hunningolla ;) Jotenkin se oli kuitenkin mukavan kuulolla ja saatiin opeteltua mm. pinta-lätkää ja seisomista. Nyt sillä on juoksu tuloillaan, joten katsotaan nyt miten korvat säilyvät.. :oP

Täällä flunssaillaan taas kuumeessa, tosi ankeaa :/ Ninja on tosin ollut ihan mielissään kun on saanut nukkua kainalossa koko päivän. Niin ja nyt se on todella jättänyt aivot narikkaan, sillä se nukkuu miun kainalossa! Siitähän tulee koko ajan vaan enemmän hellyydenkipeä kotikissa ;o)