Loppuilta meni koirilla suht ok, ainakin siihen nähden että naapurit pamauttelivat ikkunan alla pomminsa.. Eeka ei reagoinut mitenkään, Sini kummeksui välillä, mutta Masa stressasi loppuillasta aika lailla :/ Masaa en vienyt enää ulos pahaan paukkeeseen, vaan se sai nukkua pöydän alla. Aamulla jätkä oli taas ok ja ulkonakin aivan normaali, hyvä niin. Tämä meidän kämppä ei vaan ole paras mahdollinen paikka koirille uutenavuotena, kun molemmilla puolilla ammuskellaan eikä äänieristystä ole..

Pikkukonnat asuvat nyt molemmat tuon jötikkäleidin seurana, pikkuinenkin sopeutui ihan hyvin vaikka kokoeroa noilla onkin aikamoisesti. Kodinetsijöistä tuo naaras on reipas ja silti aika säpäkkä menijä. Sillä on vitamiinipuutosta, jonka takia kuori ei ole kasvanut ihan normaalisti. Koiraskonna on ell todennut terveeksi, se on todella vikkelä ja reipas sekin :o)

Tässä kälyset kuvat mitkä sain kipakoista menijöistä, vähän vielä säikkyvät vierasta ihmistä ja sitä että häärään lähellä..
Tyttö lasin läpi kuvattuna, se sai sätkyn kun yritin ottaa kuvia purkissa.. Joten tämä kuva saa kelvata :P
1175706.jpg

Poika, jolla on aivan upeat värit!!!
1175710.jpg

Täytyy vielä huomenissa punnita nuo ja mittailla vähän stragedisia mittoja.. Aika hauskannäköistä kun tuolla Iineksen tankissa on nyt kolme aivan erikokoista konnaa :o)