Huh huh, enpä ole viitsinyt kirjoitella kun on ollut kaikenlaista pientä murhetta ja ressiä..

Torstain treenit ja nyt eilinen ja tämä päivä ovat olleet ihania, olemme nautiskelleet Masan ja Eekan kanssa yhdessäolosta treenaten, lenkkeillen ja muuten vaan partsilla istuksien :> Torstaina otin Eekan mukaan treeneihin, koska pitää opetella anaalirauhasten tyhjentäminen ja Ritva osasi sen näyttää.. Olin kyllä yrittänyt itsekin, mutta eipä ollut onnistunut :P Eniveis, Masan kanssa oli ihan huippua treenata pitkästä aikaa ja Masakin näytti nauttivan puuhailusta. Eeka sai heilua tolpassa ja pari kertaa otin sen ihan kentälle asti treenaamaan häiriötä. Hyvin meni kaiken kaikkiaan, mitä nyt penneli lähti lätkimään pannan auettua kiskomisen takia :O Nyt pitää saada jostain varmempi panta, ettei satu vahinkoja lenkeillä tms.
Eilen hain Masan meille yökylään ja hieroin sen läpikotaisin leffaa katsottaessa, käytiin me myös lenkillä ja vähän kentällä treenaamassakin. Kentällä törmättiin mutsiin ja Mikiin :D Nyt me jäätiin kiinni että joskus treenataan vapaa-ajallakin ;o)
Tänää aamu alkoi mukavan lenkin muodossa poikien kanssa, ihanan viileää kun jaksaa herätä tarpeeksi aikaisin :> Lenkin jälkeen suunnistin Selloon hakemaan uutta Potteria, ihan vain varmuuden vuoksi että voin aloittaa sen lukemisen maanantaina :P Viime kerralla monelle kuulemma kävi niin, ettei hakenut kirjaa ensimmäisten tuntien aikana ja kirjat loppuivat kesken -> monen viikon odotus uudesta tilauksesta, ja sitähän riskiä ei voinut nytkään ottaa ;) Tosin nytkin 'aikuisten versio' oli jo loppuunmyyty ennakkovarausten perusteella kaksi viikkoa sitten, joten jouduinpa nyt tyytymään lastenkansiin :P

Masa lähteepi kohtapuoliin kotia ja me Eekan kanssa suuntaamme Tiksiin Leenalle ja Ristolle!