..P*skaa!! Sinni oli taas varastanut safkaa ja nyt kärsitään ruikulista. Mamma tykkää pestä lattioita, Sini ihan selvästi tietää sen ;o) Täytyy hommata joku lapsilukko tohon ruokakaappiin tai sitten lykätä safkat oven taakse area viisykköselle eli vaatehuoneeseen..

Hiirifarmi deletoi yhden penskan, se vaan katosi. En usko että penska olisi päässyt ulos pöntöstä (->kissat tai koirat olisivat varmasti syöneet sen) mutta kun tuolta noiden terrastakaan ei löytynyt mitään jälkiä kannibalismista tms. Ehdin kuitenkin nähdä että toiselle hiirivauvalle kehittyi suora turkki ja tälle vielä selvinneelle kihara. Njoo, joku on mennyt pieleen, jos nuo ovat toisen syöneet joten olen tutkiskellut niiden ruokavaliota ja monipuolistanut sitä entisestään.

Näillä näkymin maanantaina konnalasti liikkuu eteenpäin, uusi koti kuulostaa oikein kivalta :o)

Danny ei syö enää Perlutexia, ei kestä riskiä mitä kaikkea noista voi tulla ja muutenkin tässä on olosuhteet taas muuttuneet vähän. Näillä näkymin vielä vuosi lusitaan tässä kämpässä..

Syötin muuten juuri pikkukäärmeille kiveksiä (koiran :DD), Peto söi hullun lailla ja Kikelle ei ainakaan vielä kelvannut :P Tosin Kikellä saattaa nahanluonti lähestyä, eikä se siksi syö..

Pieneläinhoitajan töistä voin sanoa, että olen ainakin kouluttautumassa ja töissä ihan oikeassa paikassa! Tylsää päivää ei tule ja aina on uutta ja erilaista. Kolmas kerta jo verinäytteenottoa tänään, erään koiran kanssa saatiin keskustella tipasta ja kaikenlaisia mukavia kissoja! Aivan upea brittikilpikonnaleidi ja burma kävivät tänään, niin hurmaavia tyyppejä! Ai miten niin kissoihin hullaantunut.. ;o)