Maanantaina ehdittiinkin äkkilähdöllä tokotreeneihin, valkkasin mukaan Masan jonka treeniä oli helpoin ottaa kylmiltään. Treeneistä en viitsi sanoa muuta, kuin että tehtiin mitä muistettiin ja haukuttiin :P
Otettiin myös ilmaisutreeniä, mikä varmaan onneksi vähän pudotti Masan innokkuutta. Varasti tyylikkäästi ekalle pistolle, mutta muuten meni tosi kivasti. Ilmaisut oikein jees ja Masalla oli koko ajan virne naamalla :o)
Vikojen treenien aikaan, jolloin mutsi koulutti omaa ryhmäänsä, vietettiin laatuaikaa veden ääressä. Masa pääsi kahlaamaan ja melkein meni niin syvälle että joutui uimaan :P Jätkä inhoaa vieläkin sitä ettei tassut yllä pohjaan..

Tänään oli emännällä eka päivä pieneläinklinikalla, kävin vähän tutustumassa paikkoihin ja toimintatapoihin.  Pahiten tänään otti se, kun paikalle tuotiin tismalleen Dannyn värinen perskirouva. Valitettavasti rouva ei päässyt enää kotiin, vaan se pääsi sateenkaarisillalle. Eläin ei lopetuksesta kärsinyt, mutta omistajan fiilikset olivat ymmärrettävästi lohduttomat. Kaipa tuohonkin tottuu..
Lauantaina jatketaan.