Hehe, eilen oltiin taas aussiepoikien kanssa täällä meillä.  Vähän käytiin Masan kanssa treenaamassa tammikuun koetta varten, mutta ei otettu kun ihan vähän juttuja. Miki sai maata paikallamakuussa sen aikaa :P Sitten meillä kävi pari vierasta, jotka olivat hyvää treeniä tuolle vahtivalle parivaljakolle. Täällä pienkerrostalossa kun ei saisi haukkua..

Illalla käytiin viemässä pojat mutsille takaisin ja lainattiin mutsin kissojen laser-kynää. Juunou, sellanen mistä saa sellasen punaisen laserpisteen heijastettua seinille jne. Ajattelin ettei Ninjaa ainakaan kiinnosta, mutta sehän menikin aivan totaalisen sekaisin punaisesta pisteestä! :D Myös Dan piti lelusta aika lailla. Kömpelyskin pääsi menemään aika lujaa, kun Dani juoksi sohvalta toiselle pisteen perässä :P

Jouluaaton vietämme Lurin kanssa mutsilla ja joulupäivänä suuntaamme mummille, perinteen mukaan tietysti. Mikähän tässä on, kun melkein kaikilla meidän lähipiirissä on joku eläin, yleensä kissa :D Mummilla ja tädilläni on yksi maatiaiskissu Hiisku, birma Bike ja maine coonit Dali ja Hemuli ja sitten tammikuussa heidänkin laumansa saa lisäyksen coonipennun muodossa kun Hollannin Bowie kotiutuu :> Bowie on mutsille tulevan Jaggerin veli, samasta kissalasta siis yhdessä matkustavat Suomeen.

Jos en nyt jaksa joulunaikaan kirjoittaa, haluan jo nyt toivottaa kaikille rauhallista ja lämmintä joulua.
Terveisiä kaikille tutuille ja tuntemattomille!

Ps. Sytytän jouluna kynttilän kaikkien kaipaamieni kunniaksi, joita en tule unohtamaan koskaan.