Tylsää, ei meillä ole vieläkään ruokahiiriä :/ On nuo sen verran kauan olleet täällä että luulisi jo poikasia pukkaavan, vaan ei. Yhdistin nyt taas koko kolmikon ja toivotaan parasta. Tuo akva on kyllä aika passelin kokoinen kolmellekin, notta voisi miettiä josko kaikki saisivat asua siinä pidempäänkin.
Tyttöhiiret ovat aika arkoja, ainakin kun verrataan urokseen. Akvassa uroksen saa kaikkein helpoiten käsiteltäväksi, mutta tyttelit tuppaavat vähän juoksennella karkuun.

Konnarintamalla ei mitään uutta, toivottavasti nyt uusi koti pikkukonnallekin vielä löytyisi.

Käärmeet ovat kaikki kovin aktiivisia, jopa nuo viljatytöt. Tai sitten asiaan vaikuttaa se että tuo hiiriterra tuli haisemaan ihan viereen ;o)

Masalta ja Eekalta otin kaulurit tänään pois ja siistin karvoja sieltä täältä. Masa pitäisi vielä käydä ulkona harjaamassa läpi ja Eeka pistää suihkuun.

Sini pääsi perjantaina hakutreeneihin, edellisistä olikin aikaa.. Tehtiin hajunhakuja, jotka menivät aika hyvin. Hienosti nenä nousee ja ukot löytyivät vaikka 'lähetinkin' Sillin pienen matkan päästä :o)  Palkkauksena kokeiltiin leluja, jotka eivät ihan toimineet. Silli vähän ujosteli ja jatkossa taidan ahneelle koiralle käyttää ihan nameja. Loppupalkaksi voisi sitten heitellä narupalloa..

Tänään vietetään pitkästä aikaa vapaapäivää, kiva kun kerrankin on aikaa löhöillä, köpöstellä aurinkoisessa ilmassa ja siivota sekä huoltaa kaikki elukat huolella :> Vielä jos jaksaisi, voisi ehkä siivota täällä ihan muutenkin ;o)