Pitkästä aikaa, mukana suuret hakukoirat Masa ja Sini.
Masalle neljä pistoa ja hömpöttelyä, olin ihan varma että piiiitkä treenitauko on tehnyt hallaa.. Masa oli loistava! Etenkin se yllätti hallittavuudellaan, sillä oli ihan selvästi hemmetin hyvä fiilis mutta pysyi silti nätisti lähdöissä ja keskilinjalle palaamisissa. Ilmaisut oikein innokkaita ja hyviä! Voi kun Masa voisi joskus näyttää taitonsa kisoissa, mutta edelleenkin ne taitavat olla mahdoton ajatus tuon selän takia.. Eikä Masa osaa enää mitään pk-tottiksen liikkeitäkään, notta samako tuo :P Jumankekka miten sitä saa euforisen fiiliksen itselleenkin kun näkee kuinka hauskaa Masalla on :o)

Sinppa pääsi ekaa kertaa hakumettään, vitsit :D Otettiin tuuli-ilmaisuja useampikin ja kyllähän likka älysi homman! Ohjastelin alussa jälkivaijerin päässä, mutta Sirppu toimikin paljon paremmin kun mamma ei enää roikkunutkaan remmin päässä ja annoin sen mennä itsekseen ;o) 

Lopuksi kerättiin merkit ja Simppu jäi vähän juoksentelemaan, se tutki varmaan koko tallatun alueen ja taisi vähän nenäkin jäädä auki kun se tarkasti muiden koirien piiloja ;o)

Vitsit kun saataisiin useammin hakutreenejä, mukavaa puuhaa koirille ja miullekin :>