Mitään kummempaa olekaan tapahtunut, enkä ole jaksanut kirjoitella.. Kissoille ostettiin perjantaina hieno uusi kissanhiekkalaatikko ja nyt on menossa kiipeilypuun rungon viimeistely.

Koirapuuhista:
Viime viikonloppuna treenattiin taas agilityä la tosi vaikeilla radoilla ja meni loistavasti. Me ollaan vaan niin hyviä, tai sitten ne on ne pirun hyvät kouluttajat ;D On ollut kyllä todella haastavia ratoja, joihin on aina löydetty mielenkiintoisia ja usein varsin meille uusia ratkaisuja.
Su oli hakutreenit ja toko, hakuilu oli oikein ok työskentelyä kun otettiin hallintaa ja maalimiehen innostamista. Tokoilu oli nyt mitä oli, vähän on ahdasta hallissa ja sitten nuo osa meidän liikkeistä on niin alkutekijöissään ettei niitä maneesissa ruveta opettelemaan..Niin ja se treenimotivaatio..

Viikko hurahti taas, ja tänään oltiin Masan kanssa hakuilemassa ja agilityssä. Hakuilussa Masa oli oikein innoissaan, olin tosi tyytyväinen helppoon, mutta silti vaativaan treeniin. Otin nimittäin naksun kanssa liikehdinnän radalla kytkemättömänä ja samalla koitin nostaa virettä, eikä siltikään koira karannut käsistä \o/
Agilityssä oli todella hankalat radat, mutta mielestäni selvittiin ihan hyvin :> Kouluttaja kommentoi että ' sä ohjaat hyvin kun tsemppaat ittes siihen', eli taas keskittymistä ja henkistä valmentautumista tarvitaan :P Onneksi itsensä psyykkaaminen ei ole mitenkään vierasta tälläiselle kisakipsaajalle ;>

Ja kaikista iloisin uutinen on tässä: Masa tuli yökylään ja saan viettää sen kanssa koko huomisen päivän!!!
Maailman parasta.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun saamme olla yhdessä näin pitkän aikaan muuttoni jälkeen, eli melkein vuoteen..