Tänään emäntä otti aikalisän ja skippasi autokoulun teoriat, oli sen verran kova työpäivä ja koirat odottivat pissillepääsyä.. Siwan edessä joku puolue tarjosi grillimakkaraa ja kaffetta, joten suunnattiin hunnilauman kanssa sinne hengaamaan. Saatiin hyvää häiriötä isosta laumasta lapsia, makkarantuoksuista sekä pamahtelevista ilmapalloista :o) Istuttiin varmaan tunti hengailemassa vaan, kun ei lenkillekään jaksettu liikkua. Ja onhan nuo pojjaat vielä saikullakin. Sinin kanssa tokoiltiin kivikautisten frolicien kanssa ja voidaan todeta ettei neiti osaa enää mitään :o) No ei hätää, kyllä tässä ehtii taas muistutella asiat ja kisatakin aikanaan..

Kaulurit poijjaat ovat ottaneet ihan hyvin, kumpikin pitävät niitä nätisti. Tosin välillä täällä käy aikamoinen kolina kun Eeka nuohoaa lattioita..Otin nyt Eekaltakin haavatampoonin pois ja meno näyttää molemmilla olevan ihan ok. Veikkaan että olo on ihan ok molemmilla kipulääkkeen ansiosta.

Illan kohokohta oli soitto eläinlääkäriasemalta (hetken jo luulin että joku on hätänä..), kutsu kävi oppisopparihaastatteluun! Uujeah!