Eilen oltiin ulkokentällä aussieporukalla ja Silli pääsi tokoilemaan. Tehtiin ihan vaan alokkaan helppoja liikkeitä ja pöllöiltiin, ohjaaja oli aikasta väsyksissä.. :/ Sini teki ensimmäisen ryhmäpaikallamakuun ja se meni ihan ok :o)

Tänään parkkihallitreeneissä mukana Masa, jolla oli oikein hauskaa ^^ Jätkä puhkui (ja haukkui :F) innosta eikä mikään ollut oikein puhdasta, joten vähän pelleilyksi meni treenailut. Kaukkarit liikkuvat toivottoman paljon nykyään, ehkä pitäs tehdä jotain asialle.. Mutta tunnistusnouto meni hienosti! Ja periaatteessa ruutukin meni, jätkä lähti hyvin eikä haukuskellut liikoja.

Nykyään sitä miettii mitä tekisi minkäkin koiran kanssa, nyt kun tuota valikoimaa on. Masan kanssa on kiva puuhastella kun yhteistyö on aika lailla kohillaan ja luetaan toisiamme hyvin, Sini on innokas muttei osaa vielä kaikkia hienouksia ja Eeka taas on hemmetin nopea, vilkas ja fiksu. Eekankin kanssa tekisi mieli lähteä joskus ihan häiriötreeneihin ja agility kutkuttelee tulevaisuudessa :o)

Kisaaminen on ajatuksena nykyään vähän kaksipiippuinen, sillä enää ei pärjää millä ennen ;o) Taso ainakin agilityssä on noussut niin paljon, ettei satunnaistreeneillä paljon kisaamaan lähdetä..