..ovat opettaneet jopa pikkuisen Eekankin syömään halukkaasti! Eli aussiekaksikosta, Masasta ja Sinistä tässä puhun ;o) Tosin Eekkupeekun syömisiin saattaa vaikuttaa myös ruokamerkin vaihto, ja jumankukka se kakkii enää vain puoli kikkaretta päivässä, kun ennen tavaraa tuli kilokaupalla.. Eli hyvä homma :>

Sini opettelee kovaa vauhtia käytöstapoja, luoksetulo sujuu jo aika kivasti! Masa himmailee-hengailee aina mukana, mutta sitä kiinnostaisi vain ilmaiset namit :P Masan ja Sinin välit ovat oikein hyvät, mutta menihän se Sinppa ohi Masasta samantien vähän niin kuin epäiltiinkin. Masa on vaan niin pehmo :> Eekan kanssa Sinppa leikkii paljon, mutta komentaa myös tomerasti tarvittaessa ;o)

Masa tykkää hengailla meillä. Muille koirille se opettaa kauniita käytöstapoja herrasmiesmäisellä hienostelullaan, kun nuo kaksi muuta on tommosia ränttäkakaroita.. Jos jotain negatiivista tuosta pitäisi sanoa, niin se edelleen haukkuu kun joku tulee meidän tai seinänaapurin ovelle. Niin ja onhan Masa meidän ultimate-porsas aina ;o))

Maanantain treenit jäivät väliin mutsin ollessa Tallinnassa, mutta huomenna mennään Ertin ev-agikisoihin aussiekaksikon kanssa. Eeka jää kotiin hoitamaan isäntää, joka opettaa sen lenkkeilemään nätisti..? ;o)

Mie päätin myös pistää (taas kerran) elämän ranttaliksi ja jätin ammattikoulun laboranttilinjan ja suuntasin takaisin ammattikorkeakouluuni jatkamaan kesken jääneitä bio- ja elintarviketekniikan opintojani. Ei vaan natsannut ammattikoulun opetustyyli, saati -taso. Ja mie viihdyn Evtekissä, olikin jo ikävä sinne.. Huomenna eka koulupäivä taas Myyrmäessä :>