Oltiin tänään Kattilajärvellä hakuilemassa erään pelastushakuporukan kanssa. Masa ja Miki tekivät siis kuitenkin pk-haun kaavan mukaan. Oli mielenkiintoista seurata pelastushakulaisten tyyliä tehdä hommia, se oli paljon vapaampaa kuin meidän tiukan kaavan mukainen pk.

Maasto oli aika haastava, mutta ilma liikkui suhteellisen hyvin. Melkein kaikki kulmat olivat pienen kielekkeen alla tai kuopassa. Otin Masalle etukulmiin ukot, väliin kaksi tyhjää ja takakulmiin ukot. Ilmaisuja vaadin kahdelta ekalta siihen asti kun olin itse saapunut paikalle, kolmannella 5-10 haukkua ja sitten vikalla taas siihen asti että saavuin paikalle. Masan pistot olivat todella surkeita, ei tietoakaan niistä vanhoista suorista pistoista. Kaikki ukot löytyivät, vaikka olivatkin vaikeissa paikoissa, mutta tyylipisteitä ei kyllä tänään jaettu ;>
 Ilmaisut menivät suhteellisen hyvin, vaikka vielä löytyy parantamisen varaa. Masalla on tapana kurkkia haukkumisen välillä milloin mamma saapuu paikalle, mikä aiheuttaa katkoja ilmaisussa. Olen kuitenkin pitänyt parhaana sitä, että menen paikalle aina, niin että koira tietää että mamma tulee sinne. Hieman varautuneena koirana Masalle tuntuu olevan parasta se, että se saa näyttää minulle tehneensä homman hyvin. Haukkuminen hieman paineistaa Masaa, mutta rullalle emme enää yli neljän vuoden jälkeen lähde. Tässä riittää taas miettimistä..
 

Ninja ja Danny saivat paperikassin, voi sitä riemua :D  Ostin niille myös raakaa jauhettua maksaa, Dannylle maistui vaan Ninja ei edes haistanutkaan moista mössöä. Broilerirulla kylläkin maistui.. Uusi Ertti-treeniliivini oli pudonnut tuolin selkänojalta lattialle, ja johan p****leen Nin oli siihen kusassut >:/ Onneksi liivi on vettähylkivää materiaalia. Nyt pitäis vaan oppia paremmin pitämään kaikki koiriin liittyvät vaatteet poissa Ninjan ulottuvilta, mihinkään muuhun lattialla lojuvaan se ei lirauttele!

Huomenna koirapojat taitavat tulla kylään, tulee taas kissoilla mukava ilta ;>