Tänään lähtee uroskonna maailmalle, kiitos ottajalle kaikesta! Sain tosi hyvät pakkausohjeet, miten tuo kannattaa laittaa matkaan matkahuollon kautta :o)

Yöllä heräsin mukavaan sattumaan, minulla oli kainalossa (tai noh pään vieressä) Ninja! Nukkumisesta ei oikein tullut mitään moottorin surratessa kovaa ja kauan, heittipä tuo katolleenkin kun oli niin mukavaa :> Todella upeaa saada moinen luottamuksenosoitus kissalta, joka on haastava! Viime aikoina Ninjan kanssa on myös pidennetty nostelu/kanniskeluaikoja ja olen jopa ruvennut leikkimään kynsienleikkuuta! Tämä kaikki tehdään vaan ihan sen varalta, että jos sille joskus joutuu jotain hoitotoimenpiteitä tekemään, niin ne sujuisivat mahdollisimman stressittömästi. Miten voikaan olla tuuri, että me saimme juuri Ninjan meille :o)

Eilinen hurja 'voittojen putki' jatkui, kun Sinni suoritti hienoja paikallaoloja lähikaupan edustalla. Ohi meni koira ja ihan läheltä takaa mies ja Sinni vaan pysyi!!! Tottakai kehuin ja varmistin pysymisen ottamalla kontaktia ja palkkaamalla tiheään.

Toinen voitto olikin vähän off topic, mutta saatiin liput Tavastian keikalle katsomaan koodeja! Ei sillä, oltiin kyllä jo muutenkin lähdössä mutta nyt päästään ilmaseksi sekä saan vielä uusimman levynkin ^^