Nyt on katit rokotettu! Ninja vetäisi kyllä aika pultit ja huusi kuin palosireeni. Kuulosti kyllä aivan järkyttävältä, mutta onneksi taitava ell-Mia sai kissan pyyhkeen sisään ja sittenhän se itse rokottaminen onnistuikin ihan hyvin :P

Dani puhui rumia, mutta sai nätisti molemmat piikit (rabies myös, jos vaikka sinne ulkomaille.. ;o)). Dannyn kasvattaja Tina toi Emiko-japsinsa mukanaan ja ne riehuivat Eekan kanssa tolkuttomasti! Sitten jatkettiin matkaa koirien kanssa mutsille, missä Dannyn toivottavasti tuleva sulho Jami asustaa. Pikkukatti sai myös rokotukset ja aussie-pojat saivat leikkiä Emikon ja Eekan kanssa. Lopulta jatkettiin mutsin ja omien koirien kanssa Ertin kouluttajien iltamiin treenikentälle. Eeka sai hurmailla kaikki ja olikin lopulta niin poikki että nukkui sylissäni vaikka kuinka kauan.. Masan kanssa otettiin ihan vähän treeniä, mutta persiilleen meni sekin kun koiran mielestä juoksutuoksut olivat mielenkiintoisempia kuin tekeminen.. Että se siitä treenaamisesta.

Suurta ajatusten myllerrystä on tapahtunut Masaan liittyen, ratkaisua vaan ongelmiin ei tunnu löytyvän. Mietitään siis lisää mitä tehdään..