Jopas oli hauskaa, sain kisata Sinpun, Masan ja lainasin jopa Mikiäkin :D

Eeka sai tulla mukaan, mutta se sai tyytyä pusuttelemaan kaikki tutut (ja tuntemattomatkin..), sillä ainakin oli hurjan hauskaa ja himassa pikkupoika oli aivan poikki.

Ekaksi kannettiin esteet kentälle ja käytiin ilmoittautumassa, sitten itse kisoihin..

Sini meni mölliradalle, joka oli juuur mainio sille! Pelkkiä hyppyjä, putki ja A-este, joista tuo viimeksimainittu tuotti ongelmia kun Sini ei oikein osaa vielä.. ;o) Itse mokasin alussa muutaman kerran, kun en ohjannut Sinppua tarpeeksi läheltä estettä, eli kieltoja rapsahti aika monta.. Putkeen se meni hienosti ja seuraavat kolme estettä menivät loistavasti! A:lta kielto, kun ei se todellakaan tajunnut mitä piti tehdä :D Näytin uudestaan ja rohkeasti neiti meni senkin ja loppurata oli aika ok, vika rima tippui kun itse taas hosuin. Kaikenkaikkiaan Sini meni loistavasti, ei alittanut yhtään rimaa!!! Hyppytekniikka sillä on aika rimaahipova (ja vielä aivan keskeneräinen), joten täytyy keskittyä siihen että se oppii hyppäämään kunnolla ilman rimanpudotuksia. Treenimäärään nähden Sini osaa loistavasti! ;o)

Masan kanssa menin kisaradalle, joka oli suht vaikea. Jätin namipurkin radan reunalle, joka on nyt ilmeisen toimiva vauhdintekijä Masalle :> Haltuunotot menivät yllättävän hyvin ja kontaktitkin otettiin, wu-huu! Puhumattakaan vauhtihaukuista jotka sain lopussa!!! Masaksi Masa meni oikein lujaa, silti vähän yliaikaa, mutta sillä herui silti näiden kisojen ykköstila :o) Masa oli tosin ainoa kolmosluokkalainen ja ihanneaika oli aika tiukka (ainakin meille ;P) Hyvä Masa!

Masan jälkeen vaihdoin koiraa Mikiin, ja homma meni loistavasti. Itse kusin kepeillemenon, jonka olin kyllä melkein arvannutkin. Haltuunotot olivat loistavia, olin ihan varma ettei Miki kuuntelisi minua ollenkaan :D Kontaktit se otti Mikimäisen tyylikkäästi ja vauhtia oli Masaan verrattuna aika paljon enemmän :P No, kepeiltä vitonen ja kauheasti meni aikaa kun jäin korjaamaan asiaa.. Miki on kyllä pirun hauska, sen kanssa on mukava kisata :o)

Hauska ilta ja tosi mukava nähdä muita Ertin agiharrastajia, onnea paljon kaikille menestyneille!