Masalla, eli mamman lellikillä, oli eilen 6-vuotissynttärit! Paljon onnea Masa ja sisarukset! Kun ajattelee mitä kaikkea kuudessa vuodessa on ehtinyt tapahtua, niin ei voi kuin olla ylpeä :>  Koirat saivat eilen perinteisen maksalaatikko/kermaviili/kissanraksukaakun, kyllä niin maistui :o)

Sain duunista testiin Nutrolin-nimistä oljyä, maistuu koirille erittäin hyvin ja voisi harkita pidempääkin käyttöä. Sääli vaan että tuo pikkupullo ei taida kolmella kestää kauhean kauaa.. Muuta duunista, notta otin eräs päivä koko hunnilauman mukaan sinne. No ei siinä mitään, mutta sain myös loistoajatuksen käydä stokkalla koiraosastolla.. Njoo, kolmen kanssa se ei ollut ajatuksista parhain. Selvittiin kuitenkin ja mukaan tarttui 'roadkill-siili', jossa on monta vinkua. Oli se kallis, mutta ainakin tähän asti osoittautunut oikein hyväksi ostokseksi :o)

Sunnuntaina saatiin lisää hiiriä, nyt olisi kuusi penskaa listittävänä pakkaseen. Taidan siirtää uroksen tauolle heti kun sen uusi pönttö valmistuu, niin eivät nuo naaraatkaan rasitu liikaa.

Koirien verinäytteet ovat vielä ottamatta, tehdään kun ehditään :> Eekan sydänkuuntelua ei kuulemma saa vielä viralliseksi, notta sekin saa odottaa..