Eilen käytiin Silpun kanssa pikaisesti Sellossa toimittamassa aussiekamoja, mentiin junalla ja tultiin kävellen kotiin. Eipä tuo junalla kulkeminen ole Sillille ongelma, mutta kaipa sitäkin on aina silloin tällöin hyvä treenata ;o)

Heitin Sinin himaan ja jatkoin matkaa mutsille, jossa pöllöiltiinkin sitten koko ilta. Masa repesi aika hyvin kun tavattiin ja Miki oli täysin sekoamispisteessä Sinin hajujen takia (taitaa olla tärpit nyt). Sisällä pojat olivat ok, mutta pientä jännitystä niiden välille tuli illemmalla. Varmaankin miun vaatteet haisivat liikaa juoksuiselle Sinille ja poikien piti sitten vähän egoilla.. Nopea karvoissakäyminenkin sattui, mutta onneksi Masa on niin lössykkä ja Miki niin reilu, ettei tilanteesta jäänyt mitään päälle. Kurjaahan tuo oli, mutta onneksi pojilla tuo yhteiselo on pääsääntöisesti hyvin leppoista :o)
Iltalenkillä oli ihan mukavaa noiden jätkien kanssa, ainoa vaan että ne jäävät lipittelemään jokaista nartunpissaa, yäh. Masa sai ennen lenkkiä harjauksen ja pikatrimmauksen, kamalan näköinen kun siltä lähtee karvat tuppoina ja hapsut kasvaneet kinttuihin jne :P

Laitoin mutsin kissojakin vähän, Jamssi ja Jakke tykkäsivät kovasti laserlelusta, mutta jopa Moppe 'riehui' sen perään! Mopella alkaa kyllä ikä vähän painaa, se hyökkäsi kerran ja jäi tappamaan mattoa :o) Mörri hengaili kovasti seurakissana, sekin alkaa olla jo niin vanha.. :/ Leokkinan ja Tessun kävin morjestamassa, mutta eipä nuo kovasti miusta perusta :P Tessu ainakaan.. :P

Jamssi käy tänään Turuus näyttelyssä, toivottavasti pojalla menee hyvin ja jospa taas saataisiin hienoja kuvia.. :o)

Eeka on tosiaan Lahdessa aina vaan, kuulemma mennyt tosi hyvin ja lumi on ollut kovin jännää :D Täällä alkaa olla jo aika kova ikävä Herra Höseltäjää..