Kaikkea onkin tapahtunut taas ja meno on viime ja seuraavina viikkoina aika hektistä.. On Masan ja Mikin hoitoa, duunissa hommien puskemista ennen lomaa, kissanäyttely, Kornin keikka, mutsin kissanpentu puhumattakaan oman pikku-cavan kotiutumisesta! Ei siis ihme jos yksi sun toinen asia tuppaa unohtumaan..

Käytiin vähän yli viikko sitten lauantaina Hilulla (Masan veljen luona) paimentamassa lampaita. Koira oli kehittynyt, mutta onneton ohjaaja oli kyllä aivan hukassa.. Eniveis hauska reissu ja innostus lähteä uudelleen on kova :>

Keskiviikkona agilitytreenit ja huisinvaikeita keppikulmia, oikein jännää treeniä :> Torstaina perinteisesti tokoa ja oman penneliryhmän koulutusta. Nyt ollaan myös käyty kahtena sunnuntaina Perkkaalla tokoilemassa.

Tänään ei puuhailla mitään kummempia, kävin koirien luona mutsilla ja tulin himaan. Nooh, olin unohtanut mutsin myöhään menevän menon, joten kävin hakemassa pojat meille.. Onneksi hain, sillä koirat saivat todella hyvän paukkutreenin ;o) Armeijalla oli joku sotaharjoitus siinä mutsin talon viereisellä tontilla ja siellä ne ammuskelivat, mutta kaikkein hauskin oli kun ne maastoukot olivat levittäytyneet vähän laajemmaltikin.. Sällit olivat kuulemma hyökkäyksessä siinä tien vierustassa ja yksi heistä oli erehtynyt menemään puskaan mutsin aidan viereen. No koirapojathan bongasivat kummallisen ryömijän heti ja ilmaisivat ukon varsin tyylipuhtaasti! Vähän taisi molempia osapuolia kummastuttaa..Aikamme kuunneltua paukkuja lähdimme tänne meille 'saunaan', ei ole vielä edes helteet ja on niiiin kuuma! Tuuletin päälle..

Penneli tulee perjantaina, ei jaksaisi odottaa ;o)

Muista kuin koirista sen verran, että hämppy loi nahkansa ja Dannylla on (taas) juoksu. Toivottavasti katti rauhoittuu kun pennelitermiitti tulee..