Masa oli täällä kylässä, meillä oli oikein mukava päivä. Kun menimme mutsille, portista astuikin sisään ihan eri koira. Tuntui että se oli kipeä, sellainen naatti ja läähätteli sekä muutenkin näytti surkealta :// Miten tuntuukaan että pilaan koirani jollain, kun siinä on 'aina jotain vikaa kun' palautan sen illalla :/

Tultiin Masan kanssa reipasta kävelyä meille kotiin, osan matkasta Masa oli irti ja juoksenteli. Rappuset ylös. Oltiin sisällä hetki, rappuset alas ja hakemaan kaveria asemalta. Kaksimetrinen hevikaveri joka vastasi hyvin sitä mitä ajattelin Masan pelkäävän. Masallahan on se mieskammo ollut aika kauan, nyt huomasi taas hyvin ettei se olekaan enää niin.. Rappuset ylös ja sisään tutustumaan kaverikaveriin, mikä meni hyvin kun sain ohjeistettua miten koiraa lähestytään jne. Masa otti kaverini heti ystäväkseen, loppuillasta se jopa meni makuulle rapsutuksia odottamaan :O Siis kellahti ensimmäistä kertaa tavatun ison miehen jalkoihin! Hyvä Masa ja kaveri, pisteet kotiin!
Toinen kaveri tuli, tämä oli kerran-pari aikaisemmin tavattu niin ikään pitkä iso mies. Masa vahtihaukkui ovella, mutta rauhottui nopeasti. Meni tämänkin kaverin kanssa oikein mukavasti, kyllä Masa osaa :> Sitten oltiin rauhassa jutellen ja eläimiä rapsutellen ja lopulta lähdettiin saattamaan kaverit himaan/junalle. Plussana saatiin kolmas 'treenihenkilö' kun naapuri (mies sekin) tuli samaa matkaa asemalle. Eli rappuset alas ja ylös kun tultiin sisään takaisin. Tunnin päikkärit sängyssä ja matka kotiin reippaasti hölkäten. Eli viimeisen kerran rappuset.

Rappusia toistelen siksi, että pelkään että ne tekevät Masan kipeäksi. Sillä kun on niitä selkäongelmia ollut :/ Toivottavasti ei tarvitse jättää Masaa mutsin hoiviin kunnes tulee aika muuttaa täältä pois, se saattaa meinaan hieman kestää..

Kamala olo kun ei voi tehdä mitään ja tuntee vain rikkovansa koiran. :/

Lisäänpä vielä kuvan: Masa ja Rein
419066.jpg