Dannyllä on joskus ilmennyt outoja tapoja ja se on hyvin koiramainen kissa. Viime yönä heräsin tepasteluun ja jäin seuraamaan mitä puuhkahäntä puuhaili. Se oli kantanut sänkyyn koiran solmunarun! Sillä se leikiskeli siinä ja kun rupesin heittelemään lelua niin kissa otti sen oikeaoppisesti keskeltä kantoon ja kuljetti vähän matkaa. Kerran se meinasi häipyä leluineen, mutta hyppäsikin takaisin sänkyyn termiitti-Eekan herätessä :P
Aamulla lelu oli edelleen Dannyn alla sängyssä :D

Toinen Dannyn yöllinen koirailu liittyy sen omaan patjaan, joka on laitettu kissapuuhun. Joka yö katti kantaa sen pois sieltä, melkein aina sängyn eteen :P Ja aina yhtä uskollisesti emäntä vie patjan takaisin kissapuuhun..

Danny on hyvin mustis uusimmalle tulokkaalle joka saa niin paljon huomiota. Dannyn kanssa onkin sitten vietetty laatuaikaa sängyssä rapsutellen ja leluilla leikkien, kun Eeka ei sinne vielä pääse hyppäämään..

Eilen oli Masan viimeiset ohjatut agitreenit ennen kesätaukoa, oikein kiva rata ja kontaktitkin sujuivat aika kivasti :> Ohjaajan pitäisi vaan nyt muistaa sähäkämmät liikkeet ja käännökset. Tässä harkitaan josko HAU-openiin lähdettäisiin pitämään hauskaa..

Eeka-terminaattori pääsi ekaa kertaa treeneihin mukaan, pääsi vielä Tikin hoitoon niin ettei tarvinnut boksissa koko tuntia mököttää :P Taisi olla pennulla hauskaa, koska himaan tullessa se oli aivan poikki! Taidan ihan suosiolla jättää pennun tänään kotiin, jos vaan Luri pääsee ajoissa pyöräostoksilta kotiin..

Ensi viikolla kissojen rokotukset ja Danny on nyt ilmoitettu Kaapelitehtaan näyttelyyn heinäkuun lopussa :> Josko se CH-arvo napsahtaisi.. ;o)