Hohhoijaa, oonpa ollut messarin jälkeen niin puhki, ettei ole koneella jaksanut roikkua. Eilen kuudelta nukkumaan! :D

Danny oli siis Surokin kissanäyttelyssä, joka pidettiin Voittaja-koiranäyttelyn ohella. Itse hoidin kissan ja aina loppupäivästä olin koirakerhon hommissa koirapuolella.

Ekana päivänä oltiin aikaisin paikalla, ekaksi mentiin eläinlääkärintarkastukseen. Se oli ok, ja eikun rakentamaan kasvattajalta lainatun kassin sisällöstä häkkiä kissalle. Oli verhoa ja hyllyä jne, mitäpä minä noista kissanäyttelyn hienouksista tiedän :P

Danny oli ainoa luokassaan, sai tosi hienon arvostelun ja excellent1:sen.Tuomarina Pia (muistaakseni?) Nyman. Dan oli todella peloissaan ja hermostunut, olihan tuo sen toinen näyttely.. Tuomarin kirjoittaessa arvostelua Bansku päätti mennä kerälle tuomarin syliin, mistä arvostelun loppuun 'ujo pikkuneiti' :D Tuomarin parhaan valinnassa muistaakseni oltiin, mutta eipä sieltä mitään herunut :P Danaanilla alkoi käämi palaa mitä kauemmin oltiin paikalla ja poissa häkistä, joten se sähisi ja suhisi kaikille ja kaikelle. Kissan esittäminen meni ainakin TP:ssä ihan plörinäksi..

Sunnuntaina tuomarin Minna Krogh, joka todella piti Dannystä. Ex1 ja sanat 'tämä on kyllä tähän mennessä tämän päivän kaunein kissa' lämmittivät todella mieltä. Tuomarin kanssa sovimme ettemme ehkä mene Tuomarin parhaan valintaan, jos kissa on yhtä huonolla tuulella kuin arvostelun aikaan. Ja olihan se, eli emme menneet sinne. Arvostelussa kaikki oli excellenttiä, paitsi lopussa 'not so happy today'. Dan oli kyllä _todella_ huonolla päällä. Tuomari arveli juoksua tulevaksi, johon kasvattaja Tina yhtyi täysin. Dannyn kahdella siskolla on kuulemma juuri ollut juoksut. Nyt jää vain nähtäväksi tuleeko ne juoksut vai oliko tuo huono käytös pelkkää kehätottumattomuutta.

Kotiin tullessaan Dan oli ihan niinkuin ei mitään olisi tapahtunut, moikkasi Ninjan, söi, joi ja simahti jonnekin.

Dannystä ei tule varmastikaan näyttelytähteä, mutta kyllä se kuulemma voi sertejä saada. Pennutusta harkitaan edelleen, katsellaan nyt mitä aika tuo tullessaan. Näyttelyissä voitaisiin ainakin kokemuksen vuoksi käydä useamminkin, mutta aika on vain kovin rajallista. Tosin ehkä sitä aikaa jää nyt enemmän kun saa nähdä missä lajeissa Masa pääsee kisaamaan.


Pojat ovat täällä taas kylässä ja voi että Danilla on hauskaa :D Ninjaa ei edelleenkään kiinnosta karvahurtat, mutta Dan kiusaa Mikiä minkä ehtii ja Miki koittaa nyt parhaansa mukaan saada kissan leikkimään :D On noi kyllä hassuja.

Nyt kiirehdimme koirien kanssa tuohon pallokentälle, mennään treenaamaan mutsin kanssa->