Nysse talvi alkoi kai sitten, pakkasta ollut tänään jopa pari astetta.

William on tosi pulskeassa kunnossa, eikä juurikaan liikuskele enää. Taitaa olla maha niin täynnä, että menee hetki noita sulatellessa.

Konnista omat ovat aika väsyneitä, paitsi kun menee puuhailemaan liian lähelle tankkeja. Ruoka kyllä maistuisi. Sijaiskotikonnat odottavat edelleen kotia, mutta pahoin pelkään että tiedän jo mikä ratkaisu noiden kanssa tulee sitten lopullisesti olemaan. Välillä tuntuu että pitäisi lopettaa koko perkeleen eläinharrastus, kun menee liian vaikeaksi ollessaan liian hellämielinen. Pikkukonnien tulevaisuutta miettiessä väkisinkin tulin miettineeksi mitä noille omilleni käy, kun tästä kämpästä liikutaan. Jos eivät mahdu asiallisesti mukaan, niin.. No nää on näitä. Pitäisi käyttää enemmän järkeä kuin tunteita, mutta mutta..

Koirien kanssa ollaan puuhattu luvattoman vähän viime päivinä meidän ollessa kipeinä. Onneksi esineruutua voi tehdä tallaamattomalla alustalla ja vaikkapa kepeillä ;o) Masalle tikkujen etsiminen oli helppoa ja sama kävi vähän Sinin kanssa, mutta saivatpahan jotain nenätyöskentelyä.. Sinille on ollut kovin vaikeaa olla lähtemättä ilman lupaa ja luovutukset, notta hommaa riittää hioessa. Eeka keskittyi pupunpapanoiden mussuttamiseen ja yleiseen hengailuun. Sillä on jo aika kivat luoksetulot. Kerrankin olen ollut viisas ja vaadin luoksetuloissa kosketusta, notta tuo ei oikeasti tee sitä ei antaisi ottaa kiinni *röyhistää rintaansa* :P

Ninnukka on tosi herttainen, vaikkakin vähän pullapallo. Danny on kai vähän taas lihonut, hyvä niin. Ainoa tyhmä juttu nyt on noiden Dannyn kiimojen puuttumisessa se, että sillä on liikaa aikaa riehua ;o) Ehkä se on vähän tylsistynytkin, kun välillä noilla kattinaisilla tuntuu olevan pientä kähinää. Täytyy aktivoida Dannyä vähän enemmän.

Kuvia ei ole tarjota kun ei noissa ole mitään uutta, eikä tuo kamera tai käyttäjä tuosta parane.. ;o)