Oltiin koko ilta Ertin ev-agikisoissa kisaamassa ja toki tehtiin vähän töitäkin.. :>

Mölleillä oli mukava rata, mutta eihän mulla ole möllikoiraa.. Paitsi Sini! Koira joka ei ole koskaan agilityesteille päässyt, saati osaa niitä suorittaa, sai aloittaa treenaamisen vaatimattomasti kisoista ;o) Jätin Sinpalle pannan puomia ajatellen, namit käteen ja eikun menoksi! Ekan hypyn se alitti ja seuraavaa suoraa pitkää putkea se ei osannut mennä ja sitä hinkattiin siinä hetki.. No lopulta likalla välähti ja päästiin etenemään seuraaville hypyille, mitkä se jo hyppäsi! U-putkeen se meni hienosti ilman suuria apuja :0 Lisää hyppyjä ja sitten puomille, jonka autoin nameilla ja pannasta tukemalla. Hieno ja rohkea likka toi! Ja niin fiksu, ei sille tarvinnut kuin kertoa miten tehdään niin se yritti kauheasti ja oppi homman seuraavalle esteelle ;o)

Masan kanssa otettiin kisaavissa kahteen kertaan rata, oli aika kinkkinen.. Ekalla mentiin hyllylle nolon ohjausvirheen takia, mutta muuten aivan loistavaa menoa! Ja lopussa se haukkui! Toisella kertaa itse mokailin siellä sun täällä, kun keskittyminen jo vähän herpaantui, mutta Masa hoiti homman kotiin! Nollarata ja ihanneaikakin alittui :> Ja taas sain hienot haukkumiset loppuradasta kun Masa spurttaili! Nollaradalla Masa sijoittui toiseksi kisaavissa, jeejee! Toivottavasti ensi viikonlopun kisat menevät yhtä hyvin kuin tänään meni.. Ja Masa teki loistavat kontaktit, sillä kannattaa tuuletella piiiitkään!!

Eeka on tänään viettänyt laatuaikaa isännän kanssa, on ne kuulemma käyneet lenkilläkin, joten eiköhän se nyt ole täysin koulutettu ;o)

Tilasin muuten tänään Eekalle ja Sinille tunnistuslätkät kaulapantoihin laitettavaksi, Eeka sai pienemmän ja Sini samanlaisen kuin Masalla ja Mikillä on.