Oltiin tokoilemassa, hierottiin edelleen niitä avoimen liikkeitä. Eipä niissä paljoa ollut hieromista, eikä liikaakaan uskalla hieroa ettei koira kyllästy. Joten leikittiin ruutua, elikkäs kosketusalustalle ruutuun suunnasta kuin suunnasta. Kyllä Masa osaa, mutta ei se vieläkään hahmota ruutumerkkejä..
Tanssittiin siinä sitten suurin osa ajasta, mikä sai koiran innostumaan. Uusia liikkeitä otin muutaman, joista ehdottomasti vaikein oli jalkojeni välissä istuminen/liikkuminen. Masa yritti kaikkensa keksiä homman jujua mm. pujottelemalla jne, mutta avuilla sain muutaman kerran aikasta mainion suorituksen. Huomasin puuhaillessa myös sen, että sen vasemmanpuolenpaikka on vahvistunut hirveästi seuraamistreenien myötä. Pitäisi saada tanssiliikkeisiin molemminpuolisuutta ja tasaisuutta, nyt kaikki on vain hirveää söheltämistä :P
No mikäpäs siinä puuhastella, ainakin koiralla on hupaa :>

Tammikuussa on meillä tokokoe Turussa, toivottavasti viimeinen kerta avossa ja ehkä se TK2:kin lämmittäis..Liikkeet ovat hyvin hallussa, lukuunottamatta luoksetulon kamalan hidasta pysähdystä. Hypystä en tiedä, jos koepäivä on kovin kylmä.. :/ Nyt pitää vaan psyykata ittensä kisakuntoon ja saada koiralle sama vire kokeeseen kuin treeneissäkin!

Masa tapasi treeneissä sakemannipentu Jönssin, joka oli tietenkin aivan uskomattoman _ihis_! :D Tarhantäti-Masa rakastaa pikkukoiria ja etenkin pentuja!

Sitten messariin.. Dannyn kutsut saapuivat vihdoin! Eli kyllä ne ottaakin meidät sinne :D Menen maanantaina messariin töihin tulijoille tarkoitettuun turvallisuuskoulutukseen ja sitten to ja pe töihin. La ja su ovat pyhitetty Dannyn showlle ;> Ja tietenkin herkkushoppailulle! Nyt vaan toivotaan että pikkukissa-Dan osaa käyttäytyä tuomarin kanssa.. No kyllä se osaa :>