Eeka pääsi vappusuihkuun ja sen jälkeen poistettiin Lurin kanssa viimeisetkin tikkien jämät. Nyt haava on oikein siisti, kuten Masallakin. Siltäkin otin tikkienjämät pois, onneksi se on niin hyvin opetettu tuohon käsittelyyn että sain homman hienosti itekseni ilman apukäsiä tehtyä. Kerrankin voin röyhistellä rintaani, kun Masse osaa olla niin hienosti ;o)

Vappuaattona koirat tekivät vähän tuttavuutta pihalla oleviin grillaajiin, teki oikein hyvää etenkin 'varautuneelle' Masalle :o) Varautuneisuus vaan unohtui taas, kun oli makkaraa jne grilliherkkuja tarjolla..
Sunnuntaina koirat saivat ulkoilla melkein koko päivän, kun oma porukka valtasi grillin ja mätettiin. Taas Masa sai koohottaa ja kerjätä vierailta, tuo varautuneisuus senkun katoaa niin huimaa vauhtia! Eeka ja Sini olivat toki tuttuun tapaansa kaikkien kavereita..

Ninjaakin koulutettiin, kun tutut ja naapurit kävivät sisällä ihmettelemässä eläintarhaa. Ninjaa sai jopa silittää!!! Ja kinkun kanssa se taas oli todella kaveria aika monen kanssa :D

Vappupäivä huipentui Eekalla ja Masalla naapurin 9-viikkoisen penskan tapaamiseen. Otin ensin Eekan moikkaamaan, mutta sillä loppui rohkeus pienen sakemanni-labbiksen kanssa ja piti vaihtaa koiraa isompaan ;o) Masa taas oli oikein nätisti ja pentu sai opetella ettei haukkuva koira syö sitä.. Masa kun ei edelleenkään osaa leikkiä hiljaa.. Lopuksi penne juoksi Masan persiissä ja oli hauskaa :o) Saadaan tuosta varmaan ihan kiva treeni- ja leikkikaveri, kunhan likka vähän kasvaa :o)