Masa ja Miki ovat viettäneet päivää täällä meillä, tottakai kissoja jahdaten ;>

Ninjaa koirat ällöttävät, eikä se oikein noteeraa niitä laisinkaan. Myöskään koirat eivät kumma kyllä ole ollenkaan kiinnostuneita Nipsusta.
Danny kiusaa Mikiä, joka puolestaan kiusaa Dannya. Kissa mäiskii salakavalasti milloin mistäkin ja koira yrittää marsuäänen voimin saada kissaa liikkumaan pyörimällä sen ympäri. Taitaa joku kaveri olla illalla kotiin mennessään aika poikki..

Katselin juutuubista koiratanssivideoita ja innostuin lisäämään pari temppua Masan 'tyhmät temput'-listalle. Ainakin kumartaminen ja ryömiminen voitaisiin opetella, samoin jalkojenvälissä peruuttaminen ja liikkuminen eteenpäin. Pujottelunhan se osaa, nyt keksin testata sitä niin että menen itse taaksepäin. Parin toiston jälkeen onnistui jo ihan mallikkaasti. Tassujen nostelu paikallaan voisi olla kanssa ihan vinkeä opettaa.
Koiratanssi voisi joskus tulevaisuudessa olla meidän laji, jos näyttää siltä ettemme terveydellisistä syistä pääse pk-lajeihin kisaamaan. Tai sitten siirrytään pelastushakupuolelle.. Noh, nyt vaan treenaillaan rauhassa ja katsellaan miten tuon selän kanssa jatketaan. Masalla todettiin siis kesällä traumaperäinen välilevyn pullistuma, joka oli sitten tehnyt luupiikin. Nyt vain seuraillaan tilannetta ja toivotaan että voidaan jatkaa harrastamista entiseen malliin.

Mikillä tuotin leluja ja käskin etsimään kissan, josta sai sitten palkkaa. On niin vaikea keksiä tyhmiä aktivointitemppuja, jotka eivät sotkisi mutsin ja Miksanin hienoja tokokuvioita..

Käärmeetkin heräilivät kiemurtelemaan oikein urakalla noita videoita katsellessa, taitaapi musiikin tärinät pistää elukat liikkeelle.