Avasin nyt eläimilleni blogin, nyt vaan jää nähtäväksi kuinka usein jaksan päivittää..

Olen Susanna, Suski tai Sussi -21-vuotias opiskelija Espoon Kilosta. Asun 64-neliön opiskelijakämpässä avokkini Laurin, kahden kissan ja erilaisten terraarioeläinten kanssa. Äitini luona Kilon toisella puolella asuu Masa-australianpaimenkoirani, jonka kanssa treenaan aktiivisesti. Lajeina mm. toko (AVO), agility(III), pk-lajeista haku ja jälki esineruutu mukaanlukien. Masalle on opetettu myös laaja valikoima tyhmiä temppuja, joten ehkä joskus suuntaamme kohti koiratanssikisoja.

Tässä perustietoja eläinkatraastamme:

Kissat

Dani aka Danny eli Kalabalik Danaë Trolltös
16.3.2006 syntynyt norjalainen metsäkissanaaras, väriltään kilpikonna (NFO f). Käy silloin tällöin näytelmissä.

Ninja
Hesyltä otettu steriloitu maatiaiskissanaaras, väriltään valkokirjokilpikonna.

Terraarioissa

Käärmeet
William the kuningasboa, 11-vuotias 220cm pitkä matonen. Kiltimpää otusta ei löydä mistään. Rakastaa karkailua, jos siihen vaan saa mahdollisuuden.

Peto the viljakäärme, aikuinen, väritykseltään normaali.

Kike , myös viljakäärme. Väritykseltään amela, syntynyt syksyllä 2005.

Kilpikonnat

Erillisissä akvaterraarioissa elävät uros ja naaras, molemmat punakorvakilpikonnia. Ikää molemmilla yli 10 vuotta. Elämäni ensimmäiset 'ihan ikuomat' lemmikit.

Hämähäkki
Brachypelma Vagans lintuhämähäkki, todennäköisesti naaras. Aikuinen, legspan n. 10-15cm.

Koirat

Masa eli Namikiss Eye Twinkling on elämäni koira. Masalla puuttuu tokon avoimesta luokasta viimeinen ykköstulos TK2:een. Kokeeseen on jo kylläkin ilmoittauduttu, tästä lisää tammikuun alussa ;>. Agilityssä Masa kilpailee kolmosluokassa ja BH-koe on myös suoritettu. Luonnetestissä syksyllä 2005 pisteitä tuli 144 ja laukauskokematon. Nyt odottelen sitä hetkeä kun saamme taas asua saman katon alla, sillä tällä hetkellä Masa asuu äitini ja toisen auspain Mikin luona. Miki saa ehkä joskus tulevaisuudessa pikkuauspain seurakseen, jolloin Masa pääsee meille asumaan. Sitä odotellessa..

Miki eli Some Kind of Magic's Charmer on äitini koira, jonka kanssa he treenaavat aktiivisesti samoja lajeja kuin Masankin kanssa treenataan. Tosin tämä parivaljakko treenaa 'vähän' enemmän.. ;>
Miki on suomen muotovalio, tokosta TK2 ja BH:kin on suoritettu. Luonnetestissä syksyllä 2006 pisteitä tuli 164 ja laukausvarma.