Viime perjantaina mutsin kauan odotettu Hollannin tulokas saapui! Täältä löytyy Mick Jagger Maine Coon uros, aivan valloittava elukka! Jagger tuli samaa matkaa Bowie-veljensä kanssa, joka muutti tätini ja mummini luo. Jagger on luonteeltaan erittäin rohkea! Sitä ei haitannut vaikka koirat pesivät sitä suurella rakkaudella ja Danimaisella pirullisuudella se on poikia kohta viikon kiusannut :>

Masan kanssa lähdettiin kisaamaan AVOimen luokan tokokokeeseen Lietoon. Tällä kertaa mentiin kyytiläisinä Tiinan ja Taika-tollerin kanssa. Yleisöksi saimme Tiinan tyttären Katjan. Masa stressasi yllättävän vähän vieraassa autossa matkustamisesta ja käyttäytyi muutenkin oikein mallikkaasti reissun ajan!

Oltiin ajoissa kisapaikalla ja onneksemme saimme vielä suorittaa alkupäässä \o/ Kyllä sitä silti ehti jännittää ja kipsata.. Aussiepalstan tuloksista voi käydä  lukemassa  kootut selitykset.  Kokonaisuutena voin sanoa, että oma jännittämiseni oli jotenkuten hallinnassa, mutta joka kisassa se menee entistä fyysisemmäksi. Nytkin ihan oikeasti oksetti kunnolla :F Koira teki kaikki just niin hyvin ja tarkasti kuin sille oli opetettu, ei tällä meidän 'vähän sinne päin'-tyylillä kovinkaan paljon pisteitä vedetä.. Masa sai lopulta 177p, ja samalla kolmannen AVO:n ykköstuloksen->TK2! Voivoi-itku-vinku-luokkaan suunnataan sitten joskus, ehkä jo syksyllä.. Saa nyt nähdä mikä on treenimotivaatio :E

Dannyllä ei sitten ollutkaan juoksua, tai ainakin olen aika varma siitä. Se on vissiin sitten muuten vaan tullut hellyydenkipeäksi ja kai se mölyäminenkin on ihan normaalia. On sitä kuitenkin jatkunut jo aika pitkään.. Vakoilin kaikenlaisia juttuja kissan kiimasta, mutta enpä tullut paljoa hullua hurskaammaksi. Yksilövaihtelut ovat niin suuria.

Ninja on taas edistynyt hirveästi siitä kun se tuli meille, kun tuossa asiaa oikein kunnolla mietin. Alkuun siihen ei oikein saanut edes koskea, eikä se viitsinyt leikkiäkään. Ensin se ihastui avokkiini (Hesyllä sanoivat sen pitävän miehistä) ja lopulta miekin sain sen kovan kuoren sulamaan :> Nyt Ninja on meille rakas sylikissa, joka on aina ovesta sisään tullessa antamassa suukkoja ja miukuu huomiota! Pikkuhiljaa sitä on nosteltu paikasta toiseen, eikä se enää pahastu siitäkään. Vieraita ihmisiä Ninja ei tosin edelleenkään siedä. Se haluaa maata keskellä lattiaa ja oikein houkutella tuijottamalla intensiivisesti vierasta tulemaan paijaamaan, mutta jos vieras sen erehtyy tekemään.. Tassusta tai hampaista tulee takuuvarmasti. Tämän takia kaikille vieraille sanotaankin ettei tuohon kissaan sitten kosketa, riepottakaa sitä toista ;> Pikkuhiljaa tämäkin 'ongelma' häipyy, kun Ninja saa positiivisia kokemuksia vieraista..

Ostoslistaa tuossa tein, aika eläimellistä tavaraa tarvitaan (mitäs muutakaan ;>) Ainakin kissoille tarvitaan uusi _hyvä_ hiekkis ton toisen huonon tilalle ja sitten eteismattoa kissapuun viimeistelyyn. Laser-kynä olis kanssa ihan must, tähän mennessä ainoa lelu millä saa Ninjan reippailemaan kunnolla! Ja sillä kun voi vielä leikittää kahta kissaa samaan aikaan. Kilpikonnille ostan vihdoin uudet ulkosuodattimet, huomenna menen vielä tekemään hintavertailua eläinkauppoihin. Taitaa kuitenkin tulla halvimmaksi tilata nettikaupasta, luulenpa. Käärmeille ei vissiin tarvita mitään juuri nyt, mutta kohtapuoliin (eli puolen vuoden sisällä) pitäisi saada hiirtä ja rottaa pakkaseen kesämässäilyjä varten.